Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10

Danza

  • Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10
  • Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10
  • Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Les Escoles Velles

De martes 18 octubre 2022, 12:30 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
mar. 18 oct.
12:30 h
Finalizado
És un assaig obert d'un espectacle de circ i dansa de carrer on el públic participa. Ramat simfònic és un espectacle a l'aire lliure... Leer más

És un assaig obert d'un espectacle de circ i dansa de carrer on el públic participa.

Ramat simfònic és un espectacle a l'aire lliure que convida el públic a pasturar amb la Moon Ribas (artista cíborg) i en Quim Girón (acròbata) que són pastors i intèrprets de la peça. Cada persona del públic porta un altaveu penjat del coll com si fos un esquellot electrònic, d'aquesta manera el so de l'espectacle està en constant moviment gràcies al caminar dels espectadors, que juntament amb els intèrprets formen i deformen coreografies per a cada escena.

Joan Cot, músic i ànima de tota l'orquestra que formen les persones, manipula tot l'univers sonor creat a partir de la veu. Ramat simfònic és un medi, un poble, un instrument, una cerimònia... que invoca diferents danses que confronten l'animalitat dins l'ésser humà.


Autors i intèrprets Moon Ribas i Quim Girón 

Música Joan Cot Ros 

Duració 30 min

Edat A partir de 7 anys

Espai Pati de les Escoles Velles