Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ramon Aragall (66 Butaques)

Conciertos, Música

  • Ramon Aragall (66 Butaques)

Ciudad: Figueres

Lugar: Sala d'Espectacles - LA CATE

De viernes 18 febrero 2022, 20:30 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
vie. 18 feb.
20:30 h
Finalizado
18 febrer 2022 Ramon Aragall Un grito descomunal (La Cúpula Music, 2021) El nou Ep de Ramon Aragall (Barcelona, 1977) és un esclat... Leer más

18 febrer 2022

Ramon Aragall

Un grito descomunal

(La Cúpula Music, 2021)

El nou Ep de Ramon Aragall (Barcelona, 1977) és un esclat introspectiu de pop èpic i tenaç. Cinc cançons que se't queden a dins i no se'n van. Després de recórrer multitud d'escenaris com a bateria de bandes com Dorian, Els Amics de les Arts o Cepeda i de desllorigar poc a poc el món de possibilitats de les seves pròpies melodies amb els seus primers dos discos, el músic torna com una obra arrabassada i única. Si gràcies al repertori de Perfil (2015) i Kamikaze (2018) Ramon Aragall va aconseguir fer vibrar el públic amb hits com "El primer intento", un accés de rock febril, ara Un grito descomunal ens fa tremolar definitivament amb melodies diàfanes i ritmes addictius que et parlen directament.

Tal i com afirma el periodista Albert Puig (Delicatessen iCat) i nosaltres compartim "és només una qüestió de temps que la música de Ramon Aragall es situï en la zona privilegiada de l'indie espanyol, al costat de bandes com Love of Lesbian o Vetusta Morla". A la sala de La Cate tindrem ocasió de valorar-ho per nosaltres mateixos.


DESCOMPTES:

Per accedir al concert caldrà acreditar l’edat a l’accés.


http://www.66butaques.cat/