Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RAU RAU: 2 Princeses barbudes

Teatro

  • RAU RAU: 2 Princeses barbudes
  • RAU RAU: 2 Princeses barbudes
  • RAU RAU: 2 Princeses barbudes

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Sala Gran Arenys de Munt

De domingo 16 enero 2022, 18:00 h a 19:15 h

Ver descripción del evento
dom. 16 ene.
18:00 h
Finalizado
Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre's... Leer más

Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre's per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític.

Després d'explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, les 2princesesabrbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums.

Cançons pop fetes amb instruments petits i de joguina. Lletres divertides, imaginatives, plenes d’humor i lliures de moralismes. Aquesta recepta permet a 2princesesbarbudes arribar tant als petits com als grans en una proposta realment per a tots els públics.

Entre guitarretes blaves, timbals plasticosos i acordions desafinats hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música pop amb instruments petits i de joguina.

Premi Enderrock 2020 al millor disc per a públic familiar.

El concert té una durada de 50 minuts i està recomanat per a un públic familiar amb nens a partir de 6 anys.​​

*Increment de 2€ a taquilla