Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RAYA Y EL ÚLTIMO DRAGÓN

Cine

  • RAYA Y EL ÚLTIMO DRAGÓN

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Centre Parroquial - (COVID)

De viernes 5 marzo 2021, 18:30 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
A través d’un viatge emocionant, Raya i l’Últim Drac ens transporta al món de fantasia de Kumandra, on humans i dracs van viure junts... Leer más

A través d’un viatge emocionant, Raya i l’Últim Drac ens transporta al món de fantasia de Kumandra, on humans i dracs van viure junts fa molt de temps en perfecta harmonia. Però quan unes forces de el mal van amenaçar el territori, els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Ara, 500 anys després, aquestes mateixes forces malignes han tornat i Raya, una guerrera solitària, haurà de trobar a l’últim i llegendari drac per reconstruir un món destruït i tornar a unir al seu poble. No obstant això, al llarg de la seva aventura, comprendrà que es necessita alguna cosa més que la màgia d’un drac per salvar el món: també necessitarà confiança en si mateixa i treball d’equip.