Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Rebellion

Cine

  • Rebellion

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: viernes 28 octubre 2022, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 28 oct.
20:30 h
Finalizado
#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental d'octubre és REBELLION de Maia Kenworthy i Elena Sánchez Bellot. (2021... Leer más

#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental d'octubre és REBELLION de Maia Kenworthy i Elena Sánchez Bellot. (2021 - 82 min. VO en anglès, subtitulada en català. Producció: Regne Unit. Títol original: Rebellion).

Extinction Rebellion és un grup d’acció directa contra el canvi climàtic. Un thriller sobre els orígens del moviment, les lluites d’egos i el xoc generacional.

El moviment ecologista va veure com el 2018 emergia un nou col·lectiu que apostava per l’acció directa i la desobediència civil. El film mostra els orígens d’Exctintion Rebellion per primer cop. L’accés inèdit al nucli dur del grup retrata l’eufòria inicial, els dilemes morals i l’augment dels conflictes per prendre decisions consensuades a mesura que el moviment creix. La tensió interna s’ajunta amb la pressió policial i política per desestabilitzar el col·lectiu.

Un intens thriller sobre els orígens del col·lectiu, les lluites d’egos, els ideals i el xoc generacional. Inspirador, dramàtic i trepidant.