Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RECEPCIÓ SSMM REIS D'ORIENT (1R TORN)

Fiestas

  • RECEPCIÓ SSMM REIS D'ORIENT (1R TORN)

Ciudad: Agramunt

Lugar: Pavelló Firal

De martes 5 enero 2021, 17:00 h a 18:00 h

Ver descripción del evento
mar. 5 ene.
17:00 h
Finalizado
Els Reis Mags d'Orient volen veure els nens i les nenes d'Agramunt, però com que aquest any és especial, han decidit instal·lar-se... Leer más

Els Reis Mags d'Orient volen veure els nens i les nenes d'Agramunt, però com que aquest any és especial, han decidit instal·lar-se al Pavelló Firal per tal que tothom passi de manera ordenada, mantenint les distàncies i amb mascaretes (pels majors de 6 anys). Per aquest motiu, s'ha preparat una rebuda estàtica amb un circuit tancat per recórrer caminant i poder veure els Reis i els patges.

En aquest any excepcional, també hi ha la possibilitat de fer una videotrucada amb Ses Majestats, per la qual cosa se sol·licita a les famílies que escullin una de les dues opcions per tal que els Reis puguin arribar a tots els infants d'Agramunt, ja que les places són limitades.

Cada persona pot reservar fins a 6 entrades.