Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RESERVOIR DOGS (VOSE) CINEMA A LA FRESCA

Cine

  • RESERVOIR DOGS (VOSE) CINEMA A LA FRESCA

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Cinema Ribes - Centre Parroquial

De viernes 11 junio 2021, 22:00 h a 23:59 h

Ver descripción del evento
Tarantino va començar a treballar en el guió de ‘Pulp Fiction’ uns anys abans de triomfar com a director amb ‘Reservoir Dogs’ i de... Leer más

Tarantino va començar a treballar en el guió de ‘Pulp Fiction’ uns anys abans de triomfar com a director amb ‘Reservoir Dogs’ i de signar el guió de l’thriller ‘Amor a boca de canó’. Però només tenia dues de les històries que formen el collage central, i la seva idea inicial era fer que cadascuna d’elles estigués dirigida per un cineasta diferent (alguna cosa semblant al que anys després seria ‘Four Rooms’). A mesura que va anar perfilant els personatges, va decidir quedar-se amb el projecte en solitari, comptant, com no, amb la participació del seu amic Roger Avery en l’escriptura definitiva de l’guió. El director tenia molt clar que actors volia per a ‘Pulp Fiction’. Va escriure el personatge de Jules per a Samuel L. Jackson, qui li havia impressionat en un càsting per a ‘Reservoir Dogs’. No el va fitxar llavors, però li va prometre comptar amb ell en els seus propers projectes. Promesa que ha complert amb escreix. Va fer els personatges de Honey Bunny i Pumpkin pensant en Amanda Plummer i Tim Roth, i el de Llop per Harvey Keitel. L’únic actor que li va fallar va ser Michael Madsen. Tarantino és íntim amic seu, fins i tot és el padrí dels seus fills, i va crear el paper de Vincent Vega per a ell, però Madsen va fitxar pel western ‘Wyatt Earp’. Va ser llavors quan va decidir rescatar de l’oblit a John Travolta.