Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RECONNECT - Gòspel Vallès

Música

  • RECONNECT - Gòspel Vallès

Ciudad: Palma de Cervelló, La

Lugar: Teatre de l'Aliança Palmarenca

De domingo 3 octubre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 3 oct.
18:00 h
Finalizado
EL CONCERTHa estat i està sent un temps difícil, en el qual la música no ens ha deixat d’acompanyar per fer més passadores les distàncies... Leer más

EL CONCERT

Ha estat i està sent un temps difícil, en el qual la música no ens ha deixat d’acompanyar per fer més passadores les distàncies i la manca de contacte.
No hem deixat de cantar! Quan vam poder, ho vam fer en espais grans i ventilats, amb mascareta i respectant distàncies... Quan no hem pogut, hem fet assajos virtuals, intentant compensar les dificultats de so amb grans dosis de paciència, perseverança i motivació.


RECONNECT és el fruit de tot aquest temps llarg i feixuc, que ens ha permès preparar un nou repertori que ens encanta. El completarem amb peces que ens han acompanyat en els diferents projectes que Gòspel Vallès ha estrenat i per les quals sentim una estima especial.


RECONNECT és fer realitat el nostre somni més desitjat: tornar pujar a l’escenari per tornar a cantar junts i sentir-nos un tot amb el públic.


EL COR

Creiem en el poder de la música per trencar barreres.

Per apropar persones. Per vibrar. Per despertar i deixar fluir els sentiments, l’energia interna que ens fa sentir vius…

Gòspel Vallès, és pur sentiment, és pura energia.

Al capdavant de la formació, s’hi troba com a director musical en Julià Monje, amb una gran experiència en la direcció de corals i en el món de la música gospel. I al piano el mestre Txema Riera.