Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RETALLS DINS LA FOSCOR (II CICLE DIA INTERNACIONAL DE LA DONA)

Cine

  • RETALLS DINS LA FOSCOR (II CICLE DIA INTERNACIONAL DE LA DONA)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 10 marzo 2022, 18:00 h a 19:15 h

Ver descripción del evento
Retalls dins la Foscor: Recosint histories mai explicades Sinopsi És tracta d’una proposta que té la finalitat de preservar la memòria... Leer más

Retalls dins la Foscor: Recosint histories mai explicades

Sinopsi

És tracta d’una proposta que té la finalitat de preservar la memòria oral de dones treballadores i recollir els diferents testimonis en un documental, a partir de les entrevistes enregistrades.

El projecte, que va començar el 8M de 2021, convida a les dones majors de 65 anys a explicar quina ha estat la seva experiència en l’àmbit del treball, com a treballadores a la fàbrica, als hotels, com a modistes, netejadores, bugaderes o en qualsevol altra feina. Més enllà de relatar la seva experiència professional, remunerada o no, el projecte incideix en les repercussions que la seva vida laboral ha tingut en la seva maduresa. L’objectiu és recollir part de la història que explica Sitges en veu femenina, a partir d’un passat recent, marcat pel gènere i que determinava en molts àmbits la societat del moment.

El documental mostra part dels testimonis, però la voluntat municipal és crear un arxiu accessible a la ciutadania amb totes les entrevistes enregistrades, que serveixi per donar visibilitat a un fragment de la història no explicat als llibres.

Fitxa Tècnica

Gènere: Documental

Durada: 85′

Director: Fab Llanos

Any: 2022

Idioma original: Català

País: Espanya