Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RIGOLETTO (Temporada Directes Royal Opera House)

Cine

  • RIGOLETTO (Temporada Directes Royal Opera House)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 10 marzo 2022, 20:15 h a 23:15 h

Ver descripción del evento
Rigoletto Temporada Directes Royal Opera House La temporada s’obre amb una nova producció del Rigoletto de Verdi, dirigida per Oliver... Leer más

Rigoletto Temporada Directes Royal Opera House

La temporada s’obre amb una nova producció del Rigoletto de Verdi, dirigida per Oliver Mears, la seva primera com a director de The Royal Opera. Aquesta producció veu l’obra mestra de Verdi com una obra de moral moderna que enfronta el poder amb la innocència, la bellesa i la lletjor, en un món implacable de decadència luxosa, corrupció i decadència social.

Antonio Pappano i Paul Wynne Griffiths dirigeixen a la tardor, amb Carlos Álvarez en el paper principal al costat de Lisette Oropesa i Liparit Avetisyan. Al febrer Stefano Montanari dirigeix un repartiment que inclou Luca Salsi, Rosa Feola i Javier Camarena.

Escolteu el retorn de l’ària més famosa de l’òpera, ‘La donna è mobile’, a l’acte final mentre descobrim qui es fa l’última rialla.

Sinopsi

El duc de Màntua és un donador en sèrie. En una festa de palau, no content amb la comtessa Ceprano casada, el duc revela que també està enamorat d’una dona misteriosa que ha vist a l’església.

El bufó geperut Rigoletto fa broma que el duc hauria de fer assassinar el marit de la comtessa. El comte Ceprano promet segrestar l’amant de Rigoletto com a càstig. El caos descendeix quan arriba l’ancià comte Monterone i s’enfronta al duc per seduir la seva filla, una tercera dona! Rigoletto porta les seves bromes massa lluny, i el vell el maleeix.

L’anomenada “amant” de Rigoletto és de fet la seva filla, Gilda, a qui manté tancada amb clau a casa. S’ha enamorat en secret del duc de Màntua, que va venir a la seva església disfressat. Gilda és segrestada pel comte Ceprano i lliurada a les urpes del duc. Rigoletto contracta un assassí per venjar-se. Però abans que s’acabi el dia, la maledicció del vell exercirà el seu poder mortal.

Fitxa Tècnica

Durada: 3h

Director: Oliver Mears

Música: Giuseppe Verdi

Decorats: Simon Lima Holdsworth

Repartiment: Luca Salsi, Rosa Feola, Javier Camarena, Evgeny Stavinsky.

Any: 2022