Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ritmo Sakral

Música, Teatro

  • Ritmo Sakral

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta

Inicio: jueves 2 noviembre 2023, 20:00 h

Ver descripción del evento
jue. 2 nov.
20:00 h
Finalizado
La companyia Sambach presenta l'estrena de RITMO SAKRAL, dirigida per Pol Oñate. Aquesta presentació és fruit d'un acord de Residència... Leer más

La companyia Sambach presenta l'estrena de RITMO SAKRAL, dirigida per Pol Oñate.

Aquesta presentació és fruit d'un acord de Residència amb la companyia. Hem cedit els nostres espais per preparar l'obra a canvi de la representació als Lluïsos. Lluïsos d'Horta apostem per l'art, pel teatre jove i de creació, aquests acords de col·laboració són fruit d'aquesta aposta.

Això que estàs a punt de veure és una escletxa cap al jo prohibit, aquest jo que potser no volem reconèixer, però que batega constant dins cada una de nosaltres i per invocar-lo aquí tens una porta al meu univers més íntim sense concessions ni perdons, amb llibertat.

Per això la convivència aparentment impossible de J. S. Bach i les danses brasileres, d'un semideu que em guia i et guiarà, de l'encarnació d'un diable, d'ancestres, de música, teatre, i molt més...

Quan m'identifiquis i t'hi vegis reflectit sabràs que jo no soc sinó el teu mirall més sincer. El que hi vegis en ell, un camí o una reixa, només depèn de tu.

Pol Oñate.