Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ROCÍO MÁRQUEZ

Conciertos, Música

  • ROCÍO MÁRQUEZ

Ciudad: Calella

Lugar: Far de Calella

De viernes 12 agosto 2022, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
vie. 12 ago.
22:00 h
Finalizado
ROCIO MARQUEZ / FLAMENC DIVENDRES – 12/08 22.00 h / Far de Calella / 12 € i 15 € Visto en El Jueves Rocío Márquez és una de les veus... Leer más

ROCIO MARQUEZ / FLAMENC

DIVENDRES – 12/08

22.00 h / Far de Calella / 12 € i 15 €

Visto en El Jueves


Rocío Márquez és una de les veus més prodigiosa actuals del flamenc. Ens proposa un exercici de memòria. Escoltar memòries vives i plural, remesclant cançons i cants, pals flamencs i música popular amb un nexe difús però al mateix temps crucial en el personal. Arriba així ‘Visto en El Jueves’, el cinquè disc d'estudi de la cantaora, on planteja una reflexió crítica sobre el concepte d'autoria mitjançant un repertori en el qual la bretxa entre el flamenc i el no flamenc, el cante i la cançó, queda desdibuixada. Trobem d'aquesta manera cançons versionades de grans artistes així com pals flamencs recreats. Bambino, Rocío Jurado, Paco Ibáñez, Concha Piquer, El Cabrero, entre molts d`altres.