Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Rock per Mil

Cine

  • Rock per Mil

Ciudad: Barcelona

Lugar: C/Feliu i Codina, 7

Inicio: viernes 8 abril 2022, 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 8 abr.
20:30 h
Finalizado
#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental d'abril és ROCK PER MIL d'Anita Rivaroli. (2020 - 78 min. VO en italià,... Leer más

#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental d'abril és ROCK PER MIL d'Anita Rivaroli. (2020 - 78 min. VO en italià, subtitulada en català. Producció: Itàlia. Títol original: We are the thousand).

La banda més gran del món.

Fabio vol convèncer la seva banda de rock preferida, els Foo Fighters, perquè actuïn a Cesena, el seu petit poble natal situat al nord d'Itàlia. Per aconseguir-ho, es proposa una fita gairebé inassolible: reunir mil músics per tocar junts i en sincronia la seva cançó Learn to fly. Serà capaç d’aconseguir-ho? La missió sembla impossible. Com aconseguirà els diners? Trobarà tants músics? Una crida al Youtube serà l’inici de la increïble aventura dels Rockin'1000, la banda de rock més gran que ha existit mai.