Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ROL & ROL (II CICLE DIA INTERNACIONAL DE LA DONA)

Cine

  • ROL & ROL (II CICLE DIA INTERNACIONAL DE LA DONA)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De viernes 11 marzo 2022, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
Rol & Rol de Chus Gutiérrez Chus Gutiérrez, nominada en tres ocasions als Premis Goya, arriba amb Rol & Rol, un documental... Leer más

Rol & Rol de Chus Gutiérrez

Chus Gutiérrez, nominada en tres ocasions als Premis Goya, arriba amb Rol & Rol, un documental que exposa el paper de la dona als mitjans de comunicació i la influència dels referents que es difonen a través de l’audiovisual. El documental compta amb grans figures de la imatge pública com la directora de cinema Icíar Bollaín, o la política Maria Teresa Fernández de la Vega. Va ser la pel·lícula guanyadora a millor pel·lícula espanyola a la III Edició del Festival de Cinema per Dones 2020.

Sinopsi

“Si ho pots veure, pots arribar a ser-ho”. Rol & Rol reflexiona sobre el paper que tenen els mitjans de comunicació, la publicitat i la ficció en la construcció de models de rol femenins i com aquests models afecten la manera de pensar de la societat i la presa de decisions vitals i professionals de les dones, i també dels homes. Una representació menys estereotipada i més real pot influir positivament en la visualització de la dona com a líder i en la construcció d’una societat més igualitària?

Fitxa Tècnica

Gènere: Documental

Durada: 79′

Director: Chus Gutiérrez

Any: 2020

Idioma original: Castellà

País: Espanya