Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ROQUES + SI ME QUEREIS, IRSE + NA RIBAS + CAOS Neues Kino (Basilea, Suïssa)

Cine

  • ROQUES + SI ME QUEREIS, IRSE + NA RIBAS + CAOS Neues Kino (Basilea, Suïssa)
  • ROQUES + SI ME QUEREIS, IRSE + NA RIBAS + CAOS Neues Kino (Basilea, Suïssa)
  • ROQUES + SI ME QUEREIS, IRSE + NA RIBAS + CAOS Neues Kino (Basilea, Suïssa)

Ciudad: Ribes de Freser

Lugar: Basilea, Suiza

Inicio: sábado 25 noviembre 2023, 16:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 nov.
16:00 h
Finalizado
ROQUESÀngel Amargant Homs, 2023Documentari. 60 min. Espanya.Sinopsi“Anàvem a dormir que ja havíem de tornar-nos a llevar”, explica... Leer más

ROQUES

Àngel Amargant Homs, 2023

Documentari. 60 min. Espanya.

Sinopsi

“Anàvem a dormir que ja havíem de tornar-nos a llevar”, explica una matonaire. I és que es llevaven a les tres de la matinada per començar a treballar: preparar l’esmorzar, omplir els cistells, carregar-los a l’animal i pujar muntanya amunt per estrets corriols, enmig dels perills de la nit. Hores després, arribaven a la llegendària muntanya de Montserrat per muntar el mercat on, al llarg del dia, hi compraria gent arribada d’arreu. Aquestes eren les dures vides de les matonaires: dones, mares, pageses, venedores i elaboradores del seu tresor més preuat, el mató. Vides que ara han estat rescatades de l’oblit.

 

SI ME QUEREI, IRSE

Sofía Muñoz, 2022. Catalunya.

Ficció. 9 min. VOE

Sinopsi

La Juana fa una paella, com cada diumenge, envoltada de la seva família. La notícia de la jubilació del seu marit, en Pepe, convertirà una celebració més en una càrrega pesada.


NA RIBAS

Ferran Carbonell, 2022.

Catalunya. Ficció. 10 min. VOC

Sinopsi

El mòbil de l’Ester no para de sonar. En Damià intenta contactar-hi com sigui, exigint-li una explicació després que ella fugís de casa trencant unilateralment la relació. Confusa i espantada, començarà a sentir la presència d’un batec ancestral que ho capgirarà tot.


COS

Silvia Muzzioli, 2022. Catalunya.

Ficció. 15 min. VOC

Sinopsi

La Duna, una noia de vint anys, no pot tenir una vida normal per culpa d’un trastorn de l’alimentació. barreja de situacions quotidianes amb imatges impactants i estilitzades que representen l’inconscient de la Duna, i que aconsegueixen amb eficàcia exposar les seves pors i les dificultats que li causen.