Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Rufus T. Firefly a Terrassa

Conciertos

  • Rufus T. Firefly a Terrassa

Ciudad: Terrassa

Lugar: Sala Rasa 64

De sábado 2 abril 2022, 22:00 h a 23:59 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 abr.
22:00 h
Finalizado
RUFUS T. FIREFLY Rufus T. Firefly, la banda liderada per Víctor Cabezuelo i Julia Martín-Maestro és ja, malgrat la joventut dels seus... Leer más

RUFUS T. FIREFLY


Rufus T. Firefly, la banda liderada per Víctor Cabezuelo i Julia Martín-Maestro és ja, malgrat la joventut dels seus components, considerada de culte dins del panorama independent de l’Estat. La seva energia i so profundament sofisticat fuig del que és evident i construeix a cada producció i directe un ambient de màgia i rock amb relliscades cap a una psicodèlia pulcra i altament addictiva.

El 2017 van publicar Magnolia (Autoeditat, Lago Naranja Records), un al·legat en defensa de l’art, l'amor i la natura en forma de 10 cançons minuciosament produïdes per Manuel Cabezalí i el mateix Víctor Cabezuelo. Un disc preciós, arriscat i ambiciós, marcat per aquesta obsessió de la banda de perfeccionar el seu so i la profunditat de les seves textures, sempre al marge de les modes i amb el mateix objectiu al cap: crear una obra única, tan bella com sigui possible. A aquest el va seguir Loto, que amb perspectiva es va convertir en la segona part de l'anterior i amb què van aconseguir acabar de consolidar-se com una de les bandes més aclamades del panorama. Després d'una extensa gira pel nostre país amb una parada a Mèxic, la banda va acomiadar etapa amb un concert molt especial a La Riviera de Madrid amb les entrades esgotades des de mesos abans i amb un viatge a Xile per presentar els seus temes allà per primer cop.

La banda madrileña ha tret ya en digital el seu nou treball, "El largo mañana", un disc que presentaran en una nueva gira que té més de vint dates, entre les quals, està Terrassa.