Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RUMBESIA

Culturales, Música

  • RUMBESIA
  • RUMBESIA
  • RUMBESIA

Ciudad: Sant Joan de Vilatorrada

Lugar: TEATRE ATENEU LA VERBENA

De sábado 10 octubre 2020, 20:30 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 10 oct.
20:30 h
Finalizado
Rumbesia es un recital de poesia fusionat amb rumba, en el qual es conjuguen poemes musicats específicament per a aquest espectacle,... Leer más

Rumbesia es un recital de poesia fusionat amb rumba, en el qual es conjuguen poemes musicats específicament per a aquest espectacle, així com una revisió de poemes ja musicats. Rumbesia parla sobre els sentiments i la seva relació amb les persones. Gira al voltant de: la llibertat, l’ amor, la tristesa, la mort, la tendresa, ... però sobretot és un cant a la vida.

 El recital està format per deu poemes en els quals trobarem rumba, rumba catalana i el que definim com una rumba de bressol. Els poemes que conformen l’espectacle son d’autors catalans “universals” com: Joan Salvat Papasseit, Maria Mercè Marçal, Miquel Martí i Pol, Josep Maria de Segarra, Montserrat Abelló, Ramón Muntaner i Josep Carner.