Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Runa

Teatro

  • Runa

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría

De domingo 24 abril 2022, 18:00 h a 18:25 h

Ver descripción del evento
dom. 24 abr.
18:00 h
Finalizado
Entre la runa d'un món en flames, Runa emergeix a l'escena com a testimoni d'un procés necessari de reconstrucció personal i col·lectiva.... Leer más

Entre la runa d'un món en flames, Runa emergeix a l'escena com a testimoni d'un procés necessari de reconstrucció personal i col·lectiva.


L'artista de circ Amer Kabbani, d'origen català i sirià, juntament amb el director Rolando San Martín, explora el gènere de l'autoficció per dimensionar la bombolla de vidre que protegeix el context com a europeu racialitzat, de la crua realitat de les guerres. 


Veiem el que hi ha a l'altra banda de la nostra zona de confort, de les pantalles als mitjans de comunicació massiva, però les imatges no travessen els nostres cossos de la mateixa manera que ho fan les bales. 


La disciplina circense en aquest espectacle, amb la tècnica acrobàtica del portor, suposa sostenir la vida amb el cos i les metàfores en llocs on les paraules conviuen però no arriben.  Runa ha comptat amb el suport a la Creació de Fira Tàrrega 2022. Projecte beneficiari del fons de creació del projecte de cooperació transfronterera Travesia, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través de POCTEFA. Amb el suport d’Ax Animation, Roca Umbert, La Central del Circ i Fira Tàrrega.