Runa

Teatro

  • Runa

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

De domingo 24 abril 2022, 18:00 h a 18:25 h

Ver descripción del evento
Runa. Restes. Història. Construcció. Destrucció. Records que queden oblidats. Síria. Arrels. Mort. Vida. Identitat. Un espai alliberat... Leer más

Runa. Restes. Història. Construcció. Destrucció. Records que queden oblidats. Síria. Arrels. Mort. Vida. Identitat. Un espai alliberat on el cos, l'objecte i el so dialoguen per retrobar-se amb la part de cada un de nosaltres que queda oblidada, s'enyora, s'estima i es desestima.

Amer Kabbani Fernandez és artista de circ contemporani que busca investigar, jugar i aprofundir en el llenguatge del circ. És portor des del primer moment que decideix dedicar-se al circ i també està format com a clown i teatre impro.

La companyia 104º és un espai d'intimitat per a l'experimentació i la creació formada per Amer Kabbani Fernandez, portor i entusiasta de la direcció escènica i de les diferents formes d'arts en viu; Ivan Tomasevichm és un apassionat de les marionetes, la il·luminació, la música i l'anàlisi crític de les arts en viu; i Alina Ventura, fundadora de la Maleta dels Espectacles, amb molta experiència portant el circ i altres arts pel món.

Runa ha comptat amb el suport a la Creació de Fira Tàrrega 2022. Projecte beneficiari del fons de creació del projecte de cooperació transfronterera Travesia, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través de POCTEFA. Amb el suport d’Ax Animation, Roca Umbert, La Central del Circ i Fira Tàrrega.