Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RUSALKA (Teatro Real)

Cine

  • RUSALKA (Teatro Real)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 18 noviembre 2021, 16:30 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
Rusalka de Dvořak és una de les vint òperes més representades; sorprenentment no s’ha representat mai des de la reinauguració del Teatro... Leer más

Rusalka de Dvořak és una de les vint òperes més representades; sorprenentment no s’ha representat mai des de la reinauguració del Teatro Real.

Rusalka, la ondina dels llacs, li demana a la bruixa Jezibaba que la transformi en dona per entregar-se a l’amor d’un jove príncep del que s’ha enamorat. La bruixa la converteix en humana però amb una condició, si el príncep la traeix els dos quedaran maleïts durant tota l’eternitat. El poder de la bruixa és relatiu i la nimfa es converteix en una princesa muda. Rusalka complirà el seu desig d’estar amb el príncep però no acabarà com esperava. L’amor, la confiança i la lleialtat tindran un pes important dins de l’història.

EQUIP CREATIU
Equipo artístico
Director musical: Ivor Bolton

Director de escena: Christof Loy

Escenógrafo: Johannes Leiacker

Figurinista: Ursula Renzenbrink

Iluminador: Bernd Purkrabek

Coreógrafo | Klevis Elmazaj

Director del coro | Andrés Máspero

Repartiment: Asmik Grigorian, Eric Cutler, Karita Mattila, Katarina Dalayman

Duración aprox.: 180 minuts.