Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

RUTA REUS BRESSOL DEL VERMUT

Culturales

  • RUTA REUS BRESSOL DEL VERMUT
  • RUTA REUS BRESSOL DEL VERMUT
  • RUTA REUS BRESSOL DEL VERMUT

Ciudad: Reus

Lugar: Punt de trobada Cal Massó (C/Pròsper Bofarull 7, Reus)

De martes 3 marzo 2020, 17:30 h a sábado 13 junio 2020, 10:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 25 ene.
11:30 h
Finalizado
sáb. 29 feb.
11:30 h
Finalizado
sáb. 28 mar.
11:30 h
Finalizado
sáb. 25 abr.
11:30 h
Finalizado
Us proposem un passeig acompanyats de l’aroma i el gust d’aquell “Reus, París i Londres” que va esdevenir la capital del vermut.... Leer más

Us proposem un passeig acompanyats de l’aroma i el gust d’aquell “Reus, París i Londres” que va esdevenir la capital del vermut. Coneixerem els llocs emblemàtics que ens n’expliquen la història i tastarem el gust inconfusible del VERMUT DE REUS!

Una ruta que, com un bon vermut, serà un passeig que propiciï la conversa i en el qual, entre tast i tast, anirem degustant unes tapes que estem segurs que us sorprendran, us divertiran i us emocionaran: un mos de literatura, de ciència, de cultura, de petites històries de la gran història, d’art, de fotografia… Tot plegat ens ajudarà a conèixer i assaborir l’edat d’or d’aquell Reus que va esdevenir la segona ciutat de Catalunya!

Ho sabrem tot del vermut, tot… menys les fórmules secretes que generacions i generacions de vermuters reusencs han guardat gelosament per fer del nostre, el millor vermut del món!

Us hi esperem, salut i vermut!

Punt de trobada: Cal Massó

Grups concertats + info  i reserves 977327362 o codol@codoleducacio.com