Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Sant Jordi i la Princesa

Familiar

  • Sant Jordi i la Princesa

Ciudad: Sant Cugat del Vallès

Lugar: Teatre Can Ninot

De domingo 24 abril 2022, 12:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
El valent cavaller Sant Jordi acut al poble per alliberar-lo del terrible drac. La llegenda és prou coneguda, però en aquest espectacle... Leer más

El valent cavaller Sant Jordi acut al poble per alliberar-lo del terrible drac. La llegenda és prou coneguda, però en aquest espectacle coneixerem els diversos oficis dels habitants del poble. El drac se’ls està menjant a tots, i ja em direu com pot tirar endavant un poble sense els seus oficis. La princesa no és pas una fleuma, també en té un d’ofici, el més bonic i tan necessari com els altres: escriure poesia.

La Cia Fes-t'ho com vulguis ens conviden a veure les proeses del cavaller Sant Jordi i les malvestats del drac, a través d’una narració àgil i divertida i amb el suport de dibuixos plans que manipulen durant l’espectacle, inspirats en la manera que els antics rondallaires ho feien per a cridar l’atenció de la gent.

El llenguatge visual que han fet reforça la narració oral i potencia la capacitat d’atenció i d’imaginar dels infants. Amb la idea de jugar amb els oficis dels vilatans, la llegenda es fa més rica i propera als nens i nenes: la metgessa; el cuiner; la fornera…personatges quotidians que connecten el públic amb l’argument principal de la llegenda.


St Jordi i la Princesa, la llegenda de sempre per gaudir-la com mai.


Espectacle de titelles i poesia


Companyia: Fes-t'ho com vulguis


Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€