Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Se respira en el jardín como un bosque | Festival TNT 21

Teatro

  • Se respira en el jardín como un bosque | Festival TNT 21

Ciudad: Terrassa

Lugar: Ateneu Candela

De viernes 1 octubre 2021, 16:00 h a 21:15 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
vie. 1 oct.
16:00 h
Finalizado
16:20 h
Finalizado
16:40 h
Finalizado
17:00 h
Finalizado
17:20 h
Finalizado
17:40 h
Finalizado
18:00 h
Finalizado
18:20 h
Finalizado
18:40 h
Finalizado
19:00 h
Finalizado
19:20 h
Finalizado
19:40 h
Finalizado
20:00 h
Finalizado
20:20 h
Finalizado
20:40 h
Finalizado
A Se respira en el jardín como en un bosque El Conde de Torrefiel ens proposa una pràctica per a tots els públics sobre què és, en... Leer más

A Se respira en el jardín como en un bosque El Conde de Torrefiel ens proposa una pràctica per a tots els públics sobre què és, en essència, el fet escènic.

Què és el fet escènic? Un intercanvi on una persona actua i una altra observa. O bé: un intercanvi regit per unes pautes i dut a terme amb voluntat de ser-ho. O bé: un espai i un temps dedicats a imaginar una petita part de món. Trampa i cartró, artifici.

Fa any i mig, quan a causa de la covid-19 la Tanya Beyeler i en Pablo Gisbert (El Conde de Torrefiel) es van veure forçats a canviar els plans per la seva nova producció, es van negar a apuntar-se al carro de les alternatives online. Amb Se respira en el jardín... aquests referents locals i internacionals de tot allò que cau sota l’etiqueta ‘nous formats’ van decidir celebrar del teatre, en canvi, la seva dimensió més analògica.

Creada per a ser interpretada i vista per una sola persona en cada torn, aquesta peça ens convida a entrar en contacte amb la nostra capacitat d’actuar i d’imaginar. A la vegada, la Tanya i en Pablo ens fan prendre consciència de com es construeixen i s’han construït des de sempre els relats i les realitats que ens envolten. Els marcs que ens governen, la història com la coneixem, i el futur que ens espera.

“Mireu al vostre voltant: Tot el que esteu veient, fa anys, no existia”. Entre les cortines de la convenció teatral més primitiva s’amaga, també, una porta a l’esperança: res no està escrit ni gravat a foc sobre cap pedra, i si podem imaginar un món nou potser també podem imaginar-nos duent-lo a terme.