Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Señora de rojo sobre fondo gris [CANCEL·LAT]

Teatro

  • Señora de rojo sobre fondo gris [CANCEL·LAT]

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza - Castelldefels

Inicio: viernes 20 noviembre 2020, 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 20 nov.
21:00 h
Finalizado
Un pintor amb molts anys en l'ofici, porta temps sumit en una crisi creativa. Des que va morir de manera imprevista la seva dona, que... Leer más

Un pintor amb molts anys en l'ofici, porta temps sumit en una crisi creativa. Des que va morir de manera imprevista la seva dona, que era tot per a ell, pràcticament no ha pogut tornar a pintar.
Som a l'estiu i tardor de 1975. La filla gran de tots dos és a la presó per les seves activitats polítiques, i és en aquestes dates quan sorgeixen els primers símptomes de la malaltia de la seva mare que la filla viurà des de dins de la presó.
Aquesta obra teatral és el relat d'una història d'amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens situa en aquella Espanya amb trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la seva pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, i a la seva emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

Durada espectacle: 85 minuts
Text: Miguel Delibes
Direcció: José Sámano
Interpretació: José Sacristán
Producció: Sabre Producciones, Pentación Espectáculos, TalyCual i AGM

SERVEI D'ACOLLIDA