Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Sensacions Club

Música

  • Sensacions Club

Ciudad: Terrassa

Lugar: Casa Alegre de Sagrera

De lunes 5 julio 2021, 21:00 h a martes 6 julio 2021, 23:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
lun. 5 jul.
21:00 h
Finalizado
mar. 6 jul.
21:00 h
Finalizado
ESPAI DE DJDes dels anys 90, el nom de T.I.K o Bandig s’ha vinculat a l’històric col·lectiu de música electrònica Exòtica Club. Darrere... Leer más

ESPAI DE DJ

Des dels anys 90, el nom de T.I.K o Bandig s’ha vinculat a l’històric col·lectiu de música electrònica Exòtica Club. Darrere aquests noms s’hi amaga Toni Martinez, dj i músic de dilatada experiència que ens acostarà les sensacions de l’Exòtica Club més ambientals dignes d’un autèntic chill out com és el Sensacions Club.

L'espai disposarà de mesures que permetin el gaudi de l'activitat per a persones amb hipersensibilitat acústica i visual. Es suavitzarà el volum de la música, s'evitaran contrasts de llum i hi haurà control d'aforament per evitar aglomeracions.


ATENCIÓ:

  • Les portes s'obriran una hora abans de l'acte.
  • Es prega puntualitat. Un cop comenci l’activitat/concert es perdrà el dret a l’accés al recinte.
  • Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i porteu la mascareta ben posada durant tot l'acte.