Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SERGI ESTELLA

Música

  • SERGI ESTELLA
  • SERGI ESTELLA
  • SERGI ESTELLA

Ciudad: Ulldecona

Lugar: Oficina de Turisme d'Ulldecona, Antic Molí de Cèsar Martinell

De domingo 20 junio 2021, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
dom. 20 jun.
20:00 h
Finalizado
SERGI ESTELLA (Rubí) Ens visita el DyYOnemanbandBlues més original de la galàxiaEncetem el cicle Secrets JMEP amb una proposta singular... Leer más

SERGI ESTELLA (Rubí) Ens visita el DyYOnemanbandBlues més original de la galàxia

Encetem el cicle Secrets JMEP amb una proposta singular com poques. Com ens agrada.

Sergi ho té. Té allò necessari per a enganxar-te al seu show des del primer minut a base d’actitud, classe, roots i molta imaginació. La necessària per a confirmar-se com a un dels millor home-orquestra del panorama europeu. El Blues com a guia d’un espectacle on ell sol s’ho cuina per a presentar un espectacle fresc, dinàmic i on la seva veu i els seus artefactes sonors DiY amplifiquen uns fantàstics temes propis amb alguna versió subterrània que et deixa bocabadat.

http://sergiestella.com/

Com sempre, garantía JMEP

Aforament limitat a 80 seients!!!

EL PREU PER SEIENT ÉS DE 8€

Les entrades es podran adquirir per PACKS DE PROXIMITAT d’entre 1 a 4 seients que podran seure junts.

Obre l’enllaç de sota per a consultar el mapa de situació dels PACKS DE PROXIMITAT, tria el que més s’ajusti al nº d’amistats i compra les entrades identificant els/les acompanyants.

Els PACKS DE PROXIMITAT els podrà comprar una única persona identificant a tots els/les acompanyants seguint la normativa vigent.

És OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA durant tota l’actuació seguint la normativa vigent.

Recorda venir amb temps suficient ,- obrim portes a les 19.30h-, per a validar les teves entrades i seure al teu PACK DE PROXIMITAT.

Tria un pack del mapa i compra!

119451622216684_2.png