Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Sessió de Clausura. Projecció: NO CALLAREM, UN FILM PER LA LLIBERTAT + Concert CESC FREIXAS, cantautor compromès

Cine

  • Sessió de Clausura. Projecció: NO CALLAREM, UN FILM PER LA LLIBERTAT + Concert CESC FREIXAS, cantautor compromès
  • Sessió de Clausura. Projecció: NO CALLAREM, UN FILM PER LA LLIBERTAT + Concert CESC FREIXAS, cantautor compromès

Ciudad: Campdevànol

Lugar: Sala Diagonal

De sábado 14 octubre 2023, 18:00 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 14 oct.
18:00 h
Finalizado
Presentació a càrrec de Txè Arana, actriu i comunicadora, intervenció de Vàltonyc, i actuació de Cesc Freixas, cantautor.NO CALLAREMClaudia... Leer más

Presentació a càrrec de Txè Arana, actriu i comunicadora, intervenció de Vàltonyc, i actuació de Cesc Freixas, cantautor.


NO CALLAREM

Claudia Arribas, Violeta Octavio, Carlos Juan, 2022

Documentari. 90 min. Catalunya.
Versió en català subtitulat i inclusiva per a persones sordes

Sinopsi

Pablo Hasel, Valtònyc i Elgio no només han estat condemnades per un sistema judicial injust i venjatiu, sinó que també han estat víctimes d'una tàctica mediàtica que els presenta com a delinqüents i enemics de la democràcia. Aquesta pel·lícula aborda els seus casos des d'una perspectiva personal i artística, mostrant les experiències que els han portat a ser víctimes polítiques de represàlies així com les conseqüències d’aquesta repressió que ha afectat les seves vides, ja sigui per inhabilitació, exili o presó. Diversos músics i cantants, que també són personatges importants del documental, recreen algunes de les lletres condemnades i creen noves versions de diversos estils musicals: Ana Tijoux, Yolanda Sey, Albert Pla i Za, entre molts d'altres.


CESK FREIXAS (CANTAUTOR)

Cesk Freixas (Sant Pere de Riudebitlles, 1984) és un cantautor, escriptor i activista polític català que, juntament amb altres artistes d’arreu del país, forma part de l’actual escena de cançó en llengua catalana. Freixas ha editat una maqueta, vuit treballs discogràfics i un recull de versions d’altres cantautors internacionals amb la intenció de contribuir a recuperar la cançó d’autor i de protesta als Països Catalans. Des dels seus inicis, i fins avui, Freixas ha dut a terme més de 1.800 actuacions.