Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Show d'improvisació teatral LGTBIQ+

Culturales, Teatro

  • Show d'improvisació teatral LGTBIQ+
  • Show d'improvisació teatral LGTBIQ+

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De sábado 14 mayo 2022, 18:30 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 14 may.
18:30 h
Finalizado
Show d'improvisació teatral amb motiu del Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Lesbofòbia, la Transfòbia, la Bifòbia i la Interfòbia... Leer más

Show d'improvisació teatral amb motiu del Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Lesbofòbia, la Transfòbia, la Bifòbia i la Interfòbia (17 de maig)


Espectacle d’humor en format d’improvisació teatral. Amb un estil desvergonyit, rebel, alhora que proper, exposen la realitat sexual del món actual i dels tabús associats durant els 60 minuts del show, a un públic juvenil i adult, disposat a jugar, entregat a riure en un espectacle únic, adaptable i irrepetible.

En format de concurs televisiu, un presentador i dos equips d’intèrprets còmics fan la funció fer visible la diversitat sexual que vivim en l’actualitat.

Tres proves a superar plenes d’humor: Veritat, Impro o Petó. Reptes d'improvisació teatral i penyores que paguen els intèrprets en públic en una hora d’espectacle.

El públic serà el jurat de la competició que decidirà quin equip és el guanyador, seguint les consignes del joc. La música i l’estètica de la il·luminació, reproduirà la sensació d’estar enmig d’una gran festa.

Totes les persones que integren la companyia, són especialitzades en improvisació teatral, improvisació, teatre corporal i clown.


Companyia: Open Smiles

Presentadora: Vidda Priego (David Priego)

Intèrprets: Franco Maestrini, Jordi Tienza, Sonia Nardone, Momo (Montserrat Gil)


Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones.


Prevenció Covid-19:

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar.

· El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.