Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Sihir i la nit de Reis

Familiar, Teatro

  • Sihir i la nit de Reis
  • Sihir i la nit de Reis
  • Sihir i la nit de Reis

Ciudad: Barcelona

Lugar: Sants​ Teatre del Centre

Inicio: lunes 28 diciembre 2020, 17:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
lun. 28 dic.
17:30 h
Finalizado
mar. 29 dic.
17:30 h
Finalizado
mié. 30 dic.
17:30 h
Finalizado
Sihir i la nit de Reis és un musical de la Companyia Lazzigags carregat de valors i inspirat en la màgia i la il·lusió que envolten... Leer más

Sihir i la nit de Reis és un musical de la Companyia Lazzigags carregat de valors i inspirat en la màgia i la il·lusió que envolten la Nit de Reis. Escrit i dirigit per Lídia Linuesa i amb música de Marc Sambola i coreografies d'Ester Bartomeu, Sihir i la nit de Reis és un espectacle ideal per reviure la nit de Reis en família.

"La nit de Reis és un dels moments més especials de l'any per a les nenes i nens però la Laia, una nena de 12 anys, i l’Aran de 6, són dos germans que hauran de passar-la a casa de la seva tia perquè els seus pares han hagut de marxar precipitadament i no saben quan de temps seran de viatge.

L’Aran està preocupat perquè té por que els Reis no sàpiguen on viuen ara. La Laia està enfadada amb els pares perquè han marxat. 

La tieta decideix ajudar-los i els fa llegir un llibre molt especial d’on surt en SIHIR, un personatge màgic aprenent de mag que s’ha emportat, per error, “El Gran Llibre de les Adreces” dels nens i nenes, que cada any preparen els patges reials. Necessita tornar-lo als patges urgentment i demana ajuda als dos germans. Per arribar al destí hauran de renunciar a coses, trobar-ne d’altres i aprendre molt. Això farà que aquesta nit sigui la nit de Reis més màgica que mai han viscut."

Viatjarem allà on viuen els Reis Mags!