Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Simfonia Concertant de Mozart - Orquestra de Cambra Simfònica de Sant Cugat - Temporada 2019 - 2020

Conciertos

  • Simfonia Concertant de Mozart - Orquestra de Cambra Simfònica de Sant Cugat - Temporada 2019 - 2020
Agotadas

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Plaça Marcer, 7 08810

Inicio: domingo 8 diciembre 2019, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 8 dic.
12:00 h
Finalizado
La temporada de Concerts de Cambra d’enguany destaca per l’acord amb l’Escola Superior de Música de Catalunya que ens permetrà escoltar... Leer más

La temporada de Concerts de Cambra d’enguany destaca per l’acord amb l’Escola Superior de Música de Catalunya que ens permetrà escoltar joves talents que ja han començat la seva carrera com a intèrprets. Les propostes són molt diverses i ens conviden a escoltar la veu solista del violí, de la viola, del clarinet, de la trompa, de l’arpa, de la fl auta i fins i tot d’un instrument tan poc habitual com a solista com és el fagot.
El compositor més interpretat del cicle serà Mozart, de qui podrem escoltar tres obres mestres d’entre les que destaca la difi cilíssima Simfonia concertant per a violí i viola. També tindrem l’oportunitat de descobrir les possibilitats de l’arpa amb la Suite lírica de Rutter i un recull per a orquestra de corda dels millors fragments de les òperes de Haendel. Hi haurà música de l’època del Barroc, però també música del segle XX, amb autors com Holst, Warlock o Reverberi i també d’autors catalans com Pau Casals o Josep Carbonell.