Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Simposiums al Forn Romà - Tast Celler del Masroig

Gastronómicos

  • Simposiums al Forn Romà - Tast Celler del Masroig
  • Simposiums al Forn Romà - Tast Celler del Masroig

Ciudad: Sant Vicenç dels Horts

Lugar: Forn Romà de Sant Vicenç dels Horts

De miércoles 17 abril 2024, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
mié. 17 abr.
19:00 h
Finalizado
SIMPOSIUMS AL FORN ROMÀIntroducció a l’espai del Forn Romà + Tast de Vins amb Celler del MasroigAmb Roser Calpe de l’Arxiu Municipal... Leer más

SIMPOSIUMS AL FORN ROMÀ


Introducció a l’espai del Forn Romà + Tast de Vins amb Celler del Masroig


Amb Roser Calpe de l’Arxiu Municipal de Sant Vicenç dels Horts, Rafel Pino de Celler del Masroig i Arnau Marco de Consultvi. 


El forn romà de Sant Vicenç dels Horts és un espai que forma part de la vil·la romana, que cobria bona part del subsòl del centre històric. L’activitat principal del forn era la cuita d’àmfores de vi, i va estar activa durant mes de cent anys al voltant del S.I.


El Celler del Masroig té més de 100 anys d’història, és actualment, un dels referents de la Denominació d’Origen Montsant, a la comarca del Priorat. Hi ha dos elements marquen la seva personalitat, l’argila vermella que reflecteix la llum del sol sobre els raïms i la Carinyena que marca el caràcter profund dels vins del celler.