Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Somiacaixes, espectacle de contes de la cia. Anna Roca

Familiar

  • Somiacaixes, espectacle de contes de la cia. Anna Roca
  • Somiacaixes, espectacle de contes de la cia. Anna Roca
  • Somiacaixes, espectacle de contes de la cia. Anna Roca

Ciudad: Viladecavalls

Lugar: Auditori EMMPC ( Escola de Música Municipal Pau Casals)

De domingo 29 octubre 2023, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
SOMIACAIXESEspectacle recomanat a partir de 2 anysÉs un espectacle teatral de contes que destaca per la seva simplicitat i originalitat.... Leer más

SOMIACAIXES

Espectacle recomanat a partir de 2 anys

És un espectacle teatral de contes que destaca per la seva simplicitat i originalitat. En aquesta obra, la companyia de teatre Anna Roca ens ofereix una visió renovada dels contes clàssics que estem acostumats a escoltar. En un món on els contes solien tenir protagonistes masculins i presentaven la figura femenina com a dependent i dèbil, "Somiacaixes" ens ofereix una proposta diferent.

A través d'aquest espectacle, nenes valentes, decidides i independents prenen el protagonisme en contes tan coneguts com "Els Tres Porquets". La senzilla escenografia permet adaptar cada representació a les històries que s'escullin, garantint així una experiència única en cada ocasió.

Amb "Somiacaixes", us convidem a gaudir d'aquesta experiència teatral excepcional, que ens anima a qüestionar els rols de gènere establerts en els contes clàssics i a imaginar un món on les nenes siguin protagonistes valentes i independents. Una proposta refrescant que us captivarà des del primer moment.