Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SONAGUST: CASETA

Conciertos, Gastronómicos, Música

  • SONAGUST: CASETA
  • SONAGUST: CASETA
  • SONAGUST: CASETA
Agotadas

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

Inicio: viernes 21 febrero 2020, 21:30 h

Ver descripción del evento
vie. 21 feb.
21:30 h
Finalizado
Caseta, el grup format per Jan Buxeda (compositor i veu principal), Josep Duran (guitarra), Xevi Garcia (bateria), Pol Codina (teclat... Leer más

Caseta, el grup format per Jan Buxeda (compositor i veu principal), Josep Duran (guitarra), Xevi Garcia (bateria), Pol Codina (teclat i sintetitzadors) i Enric Camarero (baix), ens presentarà el seu segon LP, Surto del son, el qual ha significat una transformació per la banda i una cerca de noves idees i nous camins, però alhora ha esdevingut com una reafirmació, com una manera de fer i expressar la seva música. Queden enrere les referències més folk i s’endinsen en les textures de l’electrònica amb referents com Kiasmos, John Hoppkins, The Blaze, Apparat o Moderat.

Aquest disc ens situa en un punt intermedi entre la vida real i els somnis més profunds, just en el precís moment en el què el subconscient comença a treballar i ens detona la ment. Caseta ens explica a través de les seves cançons, d’una manera suau, però concisa, com si d’una veu en off es tractés, que de vegades, hem d’agafar molt fort els somnis de la mà i portar-los a la realitat.

El concert forma part del cicle musical Sonagust, en el qual un divendres al mes el Centre s'omple de música acompanyada d'un petit tast inclós en el preu de l'entrada

Període venda entrades anticipades fins a 19/02/2020 a les 12h del migdia.