Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SONAGUST: RECTÒRIUS

Conciertos

  • SONAGUST: RECTÒRIUS

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

Inicio: viernes 22 octubre 2021, 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 22 oct.
21:00 h
Finalizado
Es tracta d’un grup de recent formació integrat per músics amb molts anys d’experiència, que havien compartit, sobretot amistat però... Leer más

Es tracta d’un grup de recent formació integrat per músics amb molts anys d’experiència, que havien compartit, sobretot amistat però també projectes i escenaris. El concert es va estrenar a la Festa Major d’Argentona amb molt d’èxit i entrades exhaurides, aquest agost passat.

L’objectiu d’aquesta proposta és donar veu i compartir diversos temes que havia compost i tenia maquetats Joan Rectoret. Temes propis on es barregen diversos estils musicals, funky, rock, pop, flamenc, clàssica i fusió. La formació: Joan Rectoret (baix i composició), Jordi Nogueras (guitarra), Jordi Pegenaute (guitarra) i Mikel Weiss (bateria).

Música eclèctica, de proximitat i de qualitat, com ho és el CICLE SONAGUST, on ens retrobarem un any més, començant amb aquest concert.