Finalizado

MOSTRA GASTRONÒMICA PRIORAT ENOTURISME Jornades gastronòmiques de la tomaca i l'horta del Priorat

ver detalle del evento

Lugar: Castell de Falset

De 19-08-2022 20:30 a 19-08-2022 23:00

Categorias: Gastronómicos

MOSTRA GASTRONÒMICA dels restaurants, molins i celler de l'associació Priorat Enoturisme al Castell de Falset, després de l'acte inaugural... Leer más

MOSTRA GASTRONÒMICA dels restaurants, molins i celler de l'associació Priorat Enoturisme al Castell de Falset, després de l'acte inaugural de la Fira de la Tomaca.

Dia: Divendres 19 Agost

Lloc: Castell de Falset

Hora: 20:30h

Participen 6 restaurants, 4 elaboradors d'oli, un forn, un productor de formatges sumant 14 tapes diferents i 8 cellers amb 20 vins.

Divendres dia 19 a les 19.00h a l’absis del Castell de Falset està previst que la Fundació Miquel Agustí presenti els primers resultats resultats de Sembrem Priorat a càrrec de la FMA. Acció coordinada pel CCP, dins del PECT Pobles vius i actius i que busca identificar les varietats tradicionals d'horta i fruiters de la comarca.

Al acabar la presentació, a les 20.30h, començarà la Mostra Gastronòmica.

Amb aquesta compra es reserva entrada i dona dret a una copa i una tapa, es poden comprar més tiquets el mateix dia al castell.

El valor de la copa són 2,50€ el valor de la tapa 3€.

També hi ha dos punts de venta física a la botiga de la Cooperativa Falset Marçà i a Cornudella a Lo Refugi.

Per més informació: www.prioratenoturisme.com


************************************

MUESTRA GASTRONÓMICA de los restaurantes, molinos y bodega de la asociación Priorat Enoturisme en el Castillo de Falset, después del acto inaugural de la Fira de la tomaca


Día: Viernes 19 Agosto

Lugar: Castillo de Falset

Hora: 20:30h


Participan 6 restaurantes, 4 elaboradores de aceite, un horno, un productor de quesos sumando 14 tapas diferentes y 8 bodegas con 20 vinos.


El viernes día 19 a las 19.00h en el ábside del Castillo de Falset está previsto que la Fundación Miquel Agustí presente los primeros resultados resultados de Sembrem Priorat a cargo de la FMA. Acción coordinada por el CCP, dentro del PECT Pueblos vivos y activos y que busca identificar las variedades tradicionales de huerta y frutales de la comarca.


Al finalizar la presentación, a las 20.30h, empezará la Muestra Gastronómica.


Con esta compra se reserva entrada y da derecho a una copa y una tapa, se pueden comprar más tiques el mismo día en el castillo.

El valor de la copa es de 2,50€ el valor de la tapa 3€.


También hay dos puntos de venta física en la tienda de la Cooperativa Falset Marçà y en Cornudella en Lo Refugi.

Para más información: www.prioratenoturisme.com



*******************************


GASTRONOMIC SHOW of the restaurants, olive oil mills and wineries from Priorat Enoturisme Association at Castell de Falset, after the opening event of the Fira de la Tomaca.


Day: Friday 19 August

Place: Castle of Falset

Time: 8:30 p.m


6 restaurants, 4 oil producers, a bakery, a cheese producer with a total of 14 different tapas and 8 wineries with 20 wines.


On Friday the 19th at 7:00 p.m. in the apse of Castell de Falset, the Miquel Agustí Foundation is scheduled to present the first results of Sembrem Priorat by the FMA. Action coordinated by the CCP, within the PECT Living and active villages and which seeks to identify the traditional varieties of orchards and fruit trees in the region.


At the end of the presentation, at 8:30 p.m., the Gastronomic Exhibition will begin.


With this purchase you reserve entry and entitle you to a drink and a cover, more tickets can be bought on the same day at the castle.

The value of the glass is €2.50 and the value of the tapa €3.


There are also two physical points of sale in the Falset Marçà Cooperative store and in Cornudella in Lo Refugi.

For more information: www.prioratenoturisme.com

Las inscripciones estan cerradas.