Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Sortida a peu fins a l'església de Sant Pere i Sant Pau

Caminata

  • Sortida a peu fins a l'església de Sant Pere i Sant Pau

Ciudad: Bigues i Riells

Lugar: Plaça Miquel Bosch

De jueves 20 enero 2022, 10:30 h a 12:30 h

Ver descripción del evento
jue. 20 ene.
10:30 h
Finalizado
En motiu del dia de Sant Sebastià, el Grup Excursionista de Bigues i Riells Amics dels Cingles de Bertí, organitza una caminada que... Leer más

En motiu del dia de Sant Sebastià, el Grup Excursionista de Bigues i Riells Amics dels Cingles de Bertí, organitza una caminada que sortirà de la Plaça Miquel Bosch i finalitzarà a l'Església de Sant Pere i Sant Pau. Aquest tram cobreix una distància de 3,5 km i té una durada d'1:30h aproximadament.

Per qui no es quedi a la missa i vulgui realitzar la ruta complerta, es retornarà a la Plaça Miquel Bosch caminant una distància total de 4,5km.

Indicacions:

Es recomana portar calçat adequat i aigua individual.

Recordeu que l'ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 637 47 95 34 de dilluns a divendres de 9h a 15h.

*Les activitats programades, així com les mesures de protecció contra la COVID-19, dependran de l'evolució de la situació sanitària. Les possibles modificacions es publicaran al lloc web de l'Ajuntament: www.biguesiriells.cat