Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SORTIDA CULTURAL: LA CUBANA. ADIÓS ARTURO

Teatro

  • SORTIDA CULTURAL: LA CUBANA. ADIÓS ARTURO
  • SORTIDA CULTURAL: LA CUBANA. ADIÓS ARTURO
  • SORTIDA CULTURAL: LA CUBANA. ADIÓS ARTURO

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Coliseum

De miércoles 16 febrero 2022, 10:00 h a 17:05 h

Ver descripción del evento
mié. 16 feb.
17:15 h
Finalizado
Dissabte 12 de març a les 19h del pont. Teatre Coliseum de BarcelonaDe què va Adiós Arturo?Del mateix de sempre: de teatre. D’aquest... Leer más

Dissabte 12 de març a les 19h del pont. Teatre Coliseum de Barcelona

De què va Adiós Arturo?

Del mateix de sempre: de teatre. D’aquest teatre que fem a la nostra vida quotidiana i que passa inadvertit com a teatre; aquest teatre que hi ha al carrer, als mercats, a la feina, a la família, amb les nostres amistats i també socialment, i on despleguem les nostres capacitats interpretatives en tota classe d’actes, “paripés”, festes, casaments, batejos, comunions i enterraments.

A partir de la mort als 101 anys d’edat del polifacètic artista internacional Arturo Cirera Mompou, el públic coneixerà la vida d’aquest escriptor, pintor, escultor, col·leccionista d’art, poeta, compositor musical, dramaturg, actor i director.

No podem revelar més. El secret i la sorpresa tornen a ser els protagonistes de l’espectacle i el públic ho descobrirà en el seu moment. Això sí, “Adéu Arturo” és un cant a la vida i de com viure-la intensament, deixant en evidència totes les convencions socials que ens dificulten el poder fer-ho. Una comèdia boja, amb tocs surrealistes i que, com sempre, estarà amanida amb les coses que ens caracteritzen i a el més pur estil de La Cubana: amb participació del públic, música, sorpreses i molt d’humor.


*Inscripcions obertes del 2 al 11 de febrer