Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SR.BOHIGUES, L'EMINÈNCIA HUMANA Dimecres 21 desembre 2022

Teatro

  • SR.BOHIGUES, L'EMINÈNCIA HUMANA Dimecres 21 desembre 2022
  • SR.BOHIGUES, L'EMINÈNCIA HUMANA Dimecres 21 desembre 2022
  • SR.BOHIGUES, L'EMINÈNCIA HUMANA Dimecres 21 desembre 2022

Ciudad: Terrassa

Lugar: La Coral dels Amics C/Del Pantà, 57

De miércoles 19 octubre 2022, 20:30 h a 21:40 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
mié. 19 oct.
20:30 h
Finalizado
mié. 23 nov.
20:30 h
Finalizado
mié. 21 dic.
20:30 h
Finalizado
ATENCIÓ!! 21 de desembre última funció a LA CORAL DELS AMICS. Les properes funcions seran en diumenge i a la nova sala EL CAFÈ DE L'AULA... Leer más

ATENCIÓ!!

21 de desembre última funció a LA CORAL DELS AMICS. Les properes funcions seran en diumenge i a la nova sala EL CAFÈ DE L'AULA de TERRASSA. (C/Doctor Ulés, 62) 

BUSCAR L'ESDEVENIMENT TAMBÉ A ENTRAPOLIS PER COMPRAR LES ENTRADES. 

-----------------------------------------------------------

SR.BOHIGUES, L'EMINÈNCIA HUMANA

“El món és una merda i l’ésser humà és idiota” Aquesta frase resumia la manera de pensar dels clients del meu bar. No cal dir que jo sempre m’hi afegia. Fins que un dia vaig decidir defensar la meva espècie…

L’EMINÈNCIA HUMANA és un espectacle d’humor que va a contracorrent en un món clarament pessimista. Ben aviat ens adonem que ens trobem davant d’una evolució del popular personatge radiofònic-televisiu-teatral, Sr.Bohigues. Divertit com sempre, però aquest cop va més enllà i ens sorprèn mostrant-nos un humor humanista. Tot i que el Sr.Bohigues no ens hauria de sorprendre quan ens sorprèn, perquè sempre ho fa!

(El Sr.Bohigues el pots escoltar cada tarda al Versió RAC1 des de fa 14 temporades!)

Durada de l'espectacle: 1h10min.

Més informació a: www.bohigues.cat

Recomanem arribar a les 20h.

Durant la funció es pot beure o menjar el que es vulgui, però no es pot demanar res als cambrers per no molestar el bon desenvolupament de la funció. Per tant, si voleu prendre alguna cosa, ho heu de demanar als cambrers abans o després de la funció.

Us recomanem, si ja sabeu que us quedareu a sopar, avisar-ho a [email protected] o al T/659 41 9146 per tenir previsió.

(Part dels beneficis van a PRODIS (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre destinada a l’assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental o paràlisi cerebral)