Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Stabat Mater Festival - Concert del COR DE L'EMPORDÀ

Conciertos

  • Stabat Mater Festival - Concert del COR DE L'EMPORDÀ
  • Stabat Mater Festival - Concert del COR DE L'EMPORDÀ

Ciudad: Girona

Lugar: Catedral de Girona

De sábado 17 febrero 2024, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 17 feb.
18:00 h
Finalizado
El Cor de l'Empordà és un projecte artístic que s'ha marcat per al seu desenvolupament musical interpretar les grans obres de repertori... Leer más

El Cor de l'Empordà és un projecte artístic que s'ha marcat per al seu desenvolupament musical interpretar les grans obres de repertori barroc, clàssic i romàntic amb els elements d'orquestra, gran cor i parts solistes.

Està format per 38 cantaires que provenen de diversos àmbits del món coral empordanès i gironí. És un projecte autogestionat pel propi Cor a partir d'una junta.

Amb seu a Verges, integren la seva direcció artística preparadors de veu, directors d'orquestra i cor amb una trajectòria i experiència contrastada.

En aquest concerts ens oferiran una ària de l'Stabat Mater de Pergolesi i un projecte anomenat Passió versus Passió que estableix un diàleg entre la Passió de Sant Joan de J.S.Bach i un text de la representació de la Processó de Verges.