Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Suites de Bach. Núria Conangla

Culturales, Música

  • Suites de Bach. Núria Conangla

Ciudad: Penelles

Lugar: Església Sant Joan Baptista

Inicio: domingo 11 julio 2021, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 11 jul.
12:00 h
Finalizado
Concert per a violoncel solista de Suites de J.S.BachNúria Conangla és músic polifacètica que es mou per diferents estils i projectes... Leer más

Concert per a violoncel solista de Suites de J.S.Bach

Núria Conangla és músic polifacètica que es mou per diferents estils i projectes variats. Compon temes propis (recentment ha publicat el seu nou single "Fuck Likes") i música cinematogràfica. Produeix, interpreta diversos instruments i ha gravat per bandes sonores de pel·lícules estrenades al cinema i CD de cantants i grups reconeguts nacionalment.

Interpretant des d'òperes al Palau de la Música, simfonies a l'Auditori de Barcelona, també ha actuat a estadis com l'Arena de Madrid o el Museu Reina Sofía i ha aparegut en programes de televisió.

Nascuda a La Garriga, estudia a l’Escola Municipal de Música del mateix poble (violoncel i piano), al Conservatori de Granollers i finalitza els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya (interpretació del violoncel) on també fa classes de piano.