Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Taller de Drag King, a càrrec d'Ander Caliente Drag King

Otros

  • Taller de Drag King, a càrrec d'Ander Caliente Drag King

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Les Escoles Velles

De sábado 29 octubre 2022, 10:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 29 oct.
10:00 h
Finalizado
L'objectiu d'aquest taller és explorar la masculinitat a través del drag king. Primer, crearem un espai de coneixença a través de jocs... Leer más

L'objectiu d'aquest taller és explorar la masculinitat a través del drag king. 

Primer, crearem un espai de coneixença a través de jocs i d'exercicis corporals. Després, cada persona buscarà el seu drag king. Per tal d'aconseguir-ho, jugarem amb la roba, el maquillatge, la manera de parlar, l'ocupació de l'espai i l'expressió corporal per a encarnar l'alter ego masculí que portem dins i així desenvolupar una identitat masculina. Per acabar, experimentarem el món des d'aquest lloc a través de dinàmiques grupals. 

Serà un taller pràctic i vivencial.

 QUÈ ÉS EL DRAG KING?

El drag king consisteix en performar la masculinitat amb la finalitat de parodiar-la, explorar-la, desconstruir-la o apropiar-se d'ella. Hi ha tants drag kings com a persones. Amb el drag king és possible desxifrar els codis de la masculinitat, experimentar amb el poder i qüestionar el que estableix el sistema sexe-gènere. També, accedir a parts de nosaltres que coneixem menys, explorar la nostra identitat i expressió de gènere i abraçar la masculinitat en cossos dels quals s'espera una altra cosa.