Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Taller de Música Prenatal

Música

  • Taller de Música Prenatal

Ciudad: Avinyó

Lugar: Aula de Música d’Avinyó

De martes 18 julio 2023, 18:00 h a jueves 20 julio 2023, 20:00 h

Ver descripción del evento
mar. 18 jul.
18:00 h
Finalizado
Adreçat a dones embarassades en qualsevol setmana de gestació. Poden venir acompanyades de les seves parelles. Professorat: Gemma... Leer más

Adreçat a dones embarassades en qualsevol setmana de gestació. Poden venir acompanyades de les seves parelles.

Professorat: Gemma Baños 

Descripció del taller: Una experiència musical per afavorir el vincle i la connexió amb el teu nadó, augmentar el benestar emocional i millorar la qualitat del teu embaràs, part i postpart. Un acompanyament conscient, des de la musicoteràpia i el cant prenatal, on, a través de cançons, meditacions guiades, relaxació a través del moviment o treball de veu i respiració aniràs agafant consciència del dia a dia del teu embaràs, atenent a les emocions i enfocant-te en el vincle amb el petit o petita que creix dins teu. Compartir aquests moments únics amb altres famílies que també passen per aquest moment vital pot ser molt reconfortant per a vosaltres.

Dies: 18, 19 i 20 de juliol (3 sessions)

Horari: de 18 a 20h (2 hores)

Lloc: Aula de Música (c/ Mig, 25 Avinyó)

Preu: 40 eur