Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Taller: Monogràfic d'estils Natació Crol

Deportivos

  • Taller: Monogràfic d'estils Natació Crol

Ciudad: Barcelona

Lugar: Claror Can Caralleu

De miércoles 7 febrero 2024, 18:30 h a miércoles 14 febrero 2024, 20:00 h

Ver descripción del evento
jue. 8 feb.
18:30 h
Finalizado
🏊‍♂️ Descobreix l'art del crol al taller monogràfic del Claror Can Caralleu!Submergeix-te al fascinant món de la natació crol. Realitzarem... Leer más

🏊‍♂️ Descobreix l'art del crol al taller monogràfic del Claror Can Caralleu!

Submergeix-te al fascinant món de la natació crol. Realitzarem un monogràfic de tècnica de crol especialment dissenyat per a aquells en nivell mitjà. Però això no és tot, el 14 de febrer, avançarem cap a aigües més profundes amb un monogràfic destinat a nedadors de nivell avançat.

🌊 Dates i Horaris:

  • Principiants: 7 de febrer a les 18:30
  • Avançat: 14 de febrer a les 18:30
  • Durada: 18:30-20:00h
  • Ubicació: Piscina Verda

Garantim una experiència personalitzada amb grups limitats a 8 persones per sessió. Classifiquem els nivells com a Mitjà i Avançat, per adaptar-nos millor a les teves habilitats i necessitats. Perquè sempre hi ha espai per millorar, independentment d'en quin punt et trobis en el teu viatge aquàtic!

Preu: El cost per participar en aquest exclusiu taller és de només 20€.

Estàs llest per submergir-te en una experiència única i millorar les teves habilitats de natació crol? Assegura't el teu lloc ara!