Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Tarkology

Conciertos, Música

  • Tarkology

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: sábado 19 marzo 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 19 mar.
20:00 h
Finalizado
Presentem TARKOLOGY, de Jaume Vilaseca Trio, amb: Jaume Vilaseca: piano, veu, teclats, Mini-Moog Dick Them: baix elèctric, veu Ramon... Leer más

Presentem TARKOLOGY, de Jaume Vilaseca Trio, amb:

  • Jaume Vilaseca: piano, veu, teclats, Mini-Moog
  • Dick Them: baix elèctric, veu
  • Ramon Díaz: bateria, percussió, veu
  • i l'artista de videoart Murfila

"No sóc una estrella de rock, només un compositor" (Keith Emerson)

Navegant cap a aquells oceans galàctics, èpics i mitològics tan fastuosos, de vegades barrocs i fins i tot esquizofrènics d'un estil de música que va explotar en el rock de principis dels 70 per molt aviat esvair, Jaume Vilaseca Trio reconeix haver trobat un tresor. Un tresor conegut, però tampoc tant. Una música i un repertori massa lligats a un context, però que també poden interpretar-se amb la naturalitat d'un trio de jazz experimentat, i convertir-se en un set list renovat que pugui, per una banda, emocionar al fan enamorat d'aquests diamants, com d'altra sorprendre el jove o aquell que mai s'ha acostat per aquests indrets.

Les composicions, especialment les d'Emerson, a qui va dedicat principalment aquest homenatge, brillen en el seu viratge més jazzístic amb bells passatges i espais sonors que són un regal per a la improvisació. Tot això sense oblidar-se d'alguns experiments vibrants en forma de fuga, del protagonisme sorprenent de la percussió, o d’algunes melodies eternes del poeta Lake.