Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre amb Peyu "L’Home Orquestra"

Teatro

  • Teatre amb Peyu "L’Home Orquestra"
  • Teatre amb Peyu "L’Home Orquestra"
  • Teatre amb Peyu "L’Home Orquestra"

Ciudad: Sant Vicenç dels Horts

Lugar: Sala del teatre La Vicentina

Inicio: sábado 16 enero 2021, 19:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 16 ene.
19:30 h
Finalizado
El disseny horrorós del cartell de L’Home Orquestra ja dóna moltes pistes del que vol ser aquest espectacle. En Peyu ha volgut fer... Leer más

El disseny horrorós del cartell de L’Home Orquestra ja dóna moltes pistes del que vol ser aquest espectacle. En Peyu ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-homenatge d’aquesta figura que tots hem vist actuar alguna vegada a la Festa Major del poble.

A L’home orquestra en Peyu fa un recull dels seus millors textos i els posa en escena amb el fil conductor de la pròpia Festa Major. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot. Evidentment tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumats.

Les posades en escena complexes dels seus espectacles més teatrals s’obliden per donar pas a un estil molt més directe i apropiat pels espais pels que s’ha concebut l’espectacle. Hi ha qui és més fan d’aquest tipus de format, perquè la nuesa en sí del xou dóna espai a la improvisació amb el públic i és on finalment es pot veure en Peyu en estat pur.