Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre: "El coix d'Inishmaan"

Teatro

  • Teatre: "El coix d'Inishmaan"

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De viernes 4 marzo 2022, 22:00 h a 23:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
vie. 4 mar.
22:00 h
Finalizado
sáb. 5 mar.
22:00 h
Finalizado
dom. 6 mar.
18:00 h
Finalizado
El coix d’Inishman és una estranya tragicomèdia ambientada al 1934, a l’illa d’Inishmaan, situada en un arxipèlag en front de la costa... Leer más

El coix d’Inishman és una estranya tragicomèdia ambientada al 1934, a l’illa d’Inishmaan, situada en un arxipèlag en front de la costa occidental d’Irlanda, al Mar d’Aran, del dramaturg Martin McDonagh, que també és autor de La reina de bellesa de Leenane i La calavera de Connemara, entre d’altres

Els fets de l’obra es centren, en la revolta que es produeix entre els habitants de l’illa, quan reben la notícia de l’arribada d’un productor de Hollywood per a la gravació del documental Els homes d’Aran a la més gran de les illes, Inishmore.

L’argument ens mostra tot un seguit de personatges extraordinaris que formen part d’una còmica comunitat mesquina i despiatada a través del viatge dels seus habitants, però especialment de Billy Clavin, per escapar de la seva avorrida vida, cap a un futur ple d’esperança i nous descobriments.