Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre: ELS DIES MENTITS de Marta Aran

Teatro

  • Teatre: ELS DIES MENTITS de Marta Aran

Ciudad: Vallromanes

Lugar: Casal de Cultura

De sábado 27 noviembre 2021, 20:30 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 27 nov.
20:30 h
Finalizado
Especial 25-NPremi MAX 2020 a la millor autoría revelacióUna dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha... Leer más

Especial 25-N

Premi MAX 2020 a la millor autoría revelació

Una dona que ha viscut amb la seva mentida durant 15 anys. Una dona que ha intentat ordenar-la meticulosament, dia rere dia, en un calendari. Una dona que ha intentat que aquesta mentida no surti mai al seu món real. Una dona que no té orgasmes. Una dona alliberada que sap molt poc de la seva sexualitat i del seu plaer, però que mostra a la societat tot el contrari. Una dona que se sincerarà per primera vegada.
ELS DIES MENTITS és un calendari de totes aquestes mentides que hi ha en el món del sexe, les que ens diem a nosaltres mateixos, les que ens diuen els altres i les que acabem dient per sentir-nos integrats en una societat sexualitzada. Unes mentides que fan la nostra vida més bonica i plaent però que, a la vegada, poden ser còmiques, absurdes i esquinçadores.
A partir de dones reals i anònimes i la seva experiència, s’ha escrit ELS DIES MENTITS, un monòleg que parla de l’absència d’orgasmes en les relacions sexuals i del tabú que això suposa en una societat on cal tenir una sexualitat plena per a sentir-se integrat. Un text escrit des de les mentides que diem, ens diem i ens diuen.