Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TEATRE: GENTE BIEN 23/04/2022

Teatro

  • TEATRE: GENTE BIEN 23/04/2022

Ciudad: Llorenç del Penedès

Lugar: El Centre

Inicio: sábado 23 abril 2022, 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 23 abr.
21:30 h
Finalizado
Torna Gente Bien al Centre... i ara, amb cançons! Recordeu algun Gente Bien? Sí, sí, el del Rusiñol,Santiago Rusiñol. Diferents generacions... Leer más

Torna Gente Bien al Centre... i ara, amb cançons!

Recordeu algun Gente Bien? Sí, sí, el del Rusiñol,Santiago Rusiñol.

Diferents generacions l’han representat i l’han tornat a representar; ara feia ja molts anys que no el portàvem a l’escenari del Centre i els del grup de teatre es van dir: a fer Gente Bien! I amb gent jove, si potser!

Perquè coneguin una mica qui va ser aquest escriptor, pintor, home de món... aquest bohemi del modernisme català. I també perquè pugin a l’escenari amb alguns veterans, per rebre’n l’experiència... i encomanar-los frescor!

Fa 6 anys La Cubana va emprendre la tasca de convertir Gente Bien en un musical. Nosaltres n’hem aprofitat algunes cançons, escrites pel músic i home de teatre Joan Vives;

així l’espectacle és més complet i pot resultar més atractiu, també per tots aquells que no coneixen aquesta comèdia de fa cent anys... i d’ara! Rusiñol, gent jove, cançons... una barreja explosiva per passar una bona estona per Pasqua o Sant Jordi. No us ho perdeu!