Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre i Poesia: "Escudella de Nadal"

Teatro

  • Teatre i Poesia: "Escudella de Nadal"

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De viernes 8 diciembre 2023, 18:00 h a 19:20 h

Ver descripción del evento
vie. 8 dic.
18:00 h
Finalizado
Un cop més, com cada any, encetem la temporada nadalenca amb els nostres poemes. Enguany, hem triat algunes nadales molt diverses,... Leer más

Un cop més, com cada any, encetem la temporada nadalenca amb els nostres poemes.

Enguany, hem triat algunes nadales molt diverses, algunes d'elles ens recordaven del nostre temps d'infantesa quan a alguns de nosaltres ens feien pujar a la cadira el dia de Nadal per recitar allò que ens havíem preparat a l'escola.

També hem volgut recuperar d'altres poemes... més senzills, més populars: les "estrenes" (o aguinaldos) amb les que diferents professionals que treballaven (alguns encara ho fan!) en serveis comunitaris a la societat, anaven per les cases felicitant el veïnat. Un petit homenatge a persones i/o serveis desapareguts als que ens ha agradat rememorar.

És per això que hem confeccionat un programa que, per diversitat, hem volgut titular "Escudella de Nadal", amb tots els seus ingredients: la innocència de la sopa, les verdures de la memòria i el tall dels aguinaldos.

Esperem que us agradi i que gaudiu de l'espectacle!