Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre i poesia: "Vent de garbí i una mica de por"

Teatro

  • Teatre i poesia: "Vent de garbí i una mica de por"

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De sábado 23 abril 2022, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 23 abr.
20:00 h
Finalizado
A ‘Vent de Garbí i una mica de por’, Maria Aurèlia Campmany, una de les veus mes rellevants de les lletres i la cultura catalana del... Leer más

A ‘Vent de Garbí i una mica de por’, Maria Aurèlia Campmany, una de les veus mes rellevants de les lletres i la cultura catalana del recent passat segle XX, persona lúcida, compromesa, lluitadors, feminista…, ens presenta tres moments de la història del país que tingueren tràgiques conseqüències i que tot i produir-se en temps diferents, segueixen idèntics patrons. Un intent de fer-nos reflexionar sobre que “res no canvia” mentre “no canviïn” les mentalitats i les actuacions de les persones. Ara, que estem vivint temps tan inesperadament difícils (que podrien donar pas a afegir un nou acte al text) volem obrir una porta a l’esperança i reflexionar sobre el propòsit d’aquest “canvi” tan necessari pel món com esperat. Gaudiu de l’obra!