Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre: "L'hostal de la Glòria"

Teatro

  • Teatre: "L'hostal de la Glòria"

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De sábado 10 julio 2021, 20:00 h a 22:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 10 jul.
20:00 h
Finalizado
dom. 11 jul.
18:00 h
Finalizado
La Companyia de Vers Retrobat sota la direcció de Pere Sagristà, fa la seva pre-estrena en exclusiva a El Centre de "L'hostal de la... Leer más

La Companyia de Vers Retrobat sota la direcció de Pere Sagristà, fa la seva pre-estrena en exclusiva a El Centre de "L'hostal de la Glòria" de Josep Maria de Sagarra.

Poema dramàtic en tres actes i en vers.

La Glòria, que duu les regnes d’un hostal a Ripoll, és forta i coratjosa. Lluita per salvar el seu matrimoni amb l’Andreu, un marit indecís, gandul i atemorit, que manté unes relacions carnals amb la Roser, l’aviciada i sensual germana de la Glòria. La Glòria no deixarà ni un moment de dur el pòndol de l'hostal i sabrà deslliurar-se de l'assetjament del sobrevingut jutge Forcadell, que, ocell de presa una mica ridícul, ha intuït la situació feble del triangle amorós i mira de treure’n tan de profit sexual com sigui possible.

L’Hostal de la Glòria, estrenat l’any 1931 al teatre Romea, és un dels poemes més ben resolts de Sagarra i, probablement, aquell que li va reportar més satisfaccions d’ordre econòmic.